Akcija!

Šilumos siurblys oras/vanduo Šilumos siurblys oras/vanduo Atlantic Alfea Excellia Hybrid Duo Gas TRI 11 (024200, 700176)

ESTO 10 – be pabrangimo, mokant laiku, 10 lygių dalių, per 10 mėn.!

9298,67 

-15%

Nemokamas pristatymas nuo 200€

Garantuotas saugus apmokėjimas

Paysera apmokėjimas

Atlantic Alfea Excellia Hybrid Duo Gas TRI 11 yra šilumos siurblys su integruotu dujiniu kondensaciniu degikliu, kuris yra tinkamas renovaciniams projektams vietoje dujinio katilo įrengiant šilumos siurblį. Šiuo siurbliu galima ne tik šildyti patalpas, bet ir ruošti karštą vandenį. Alfea šilumos siurbliai išsiskiria dėl bendraašių priešpriešinių srautų šilumokaičio, kurį sukūrė ir patentavo Atlantic, padidinantį siurblio našumą. Atlantic technologijos privalumai yra mažas hidraulinis pasipriešinimas, nereikalaujantis neužšalantį skystį sistemoje, atsparumas užterštai sistemai, nerūdijančio plieno apsauginis bakas ir aukštas naudingumo koeficientas (COP).

Siurblis turi daugybę ypatumų, tokių kaip efektyvus veikimas nuo -25 ˚C iki +35 ˚C lauko oro temperatūros, integruotas 120l karšto vandens šildytuvas, naudojamas gamtinės dujos / propanas, maksimali šildymo sistemoje tiekiamo vandens temperatūra 80 ˚C, integruotas A klasės cirkuliacinis siurblys, dvigubo rotoriaus inverterinis kompresorius, tylus išorinės dalies veikimas, elektros maitinimo prijungimas, freonas R410A ir daug kitų.

Be to, siurblys turi galimybę prijungti vidaus temperatūros jutiklį, 2-ojo šildymo kontūro modulį, internetinį valdiklį ir garantiją siurbliui bei kompresoriui. Nurodyta komplekto kaina yra už vidinę ir išorinę dalis. Vykdant kasmetinę techninę profilaktiką, siurbliui taikoma 5 metų garantija, o kompresoriui – 3 metai.

Svoris 161 kg
Išmatavimai 598 × 1800 cm
Kilmės šalis

Prancūzija

Gamintojas

Atlantic