Akcija!

Šilumos siurblys oras/vanduo Šilumos siurblys oras/vanduo Atlantic Alfea Excellia A.I. TRI 14 (024115, 700177, 075454)

ESTO 10 – be pabrangimo, mokant laiku, 10 lygių dalių, per 10 mėn.!

7131,50 

-15%

Nemokamas pristatymas nuo 200€

Garantuotas saugus apmokėjimas

Paysera apmokėjimas

Atlantic Alfea Excellia A.I. TRI 14 šilumos siurblys yra universalus įrenginys, kuris ne tik gali šildyti, bet ir vėsinti patalpas. Jis turi galimybę valdyti rezervinį šildymo katilą ir du šildymo kontūrus. Šilumos siurblio naudumą padidina Atlantic sukurta ir patentuota technologija, kuri padeda sumažinti hidraulinį pasipriešinimą, atsparumą užterštai sistemai ir korozijai.

Atlantic Alfea Excellia A.I. TRI 14 yra efektyvus iki -25 ˚C iki +35 ˚C lauko oro temperatūros, turi integruotą A klasės cirkuliacinį siurblį, dvigubą rotoriaus inverterinį kompresorių, aukštą naudingumo koeficientą (COP) ir kitus privalumus. Siurblio veikimą valdo Siemens valdiklis su Atlantic sukurtu šilumos siurblio valdymo algoritmu. Siurblys taip pat turi daugybę kitų funkcijų, tokias kaip vėsinimas, vidaus temperatūros jutiklio prijungimo galimybė, internetinio valdiklio integracija ir daugiau.

Šilumos siurblio komplekto kaina (vidinė ir išorinė dalys) yra nurodyta, o siurbliui taip pat taikoma 5 metų garantija, o kompresoriui – 3 metų garantija.

Papildoma informacija: Vykdant metinę techninę priežiūrą.

Svoris 160,83 kg
Išmatavimai 448 × 804 cm
Kilmės šalis

Prancūzija

Gamintojas

Atlantic